Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перший всеукраїнський студентський фестиваль з ігрових видів спорту приймає Харківщина

Перший всеукраїнський студентський фестиваль з ігрових видів спорту приймає Харківщина

Урочисте відкриття Фестивалю відбулося 21 червня на базі Харківської державної зооветеринарної академії за участю голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України В’ячеслава Гамова, начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Дмитра Перепелиці, ректора Харківської державної зооветеринарної академії Валерія Головко. Студенти більше 50 вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з 19 областей України будуть змагатися за перемогу у 10 видах спорту: баскетболі, волейболі, гандболі, регбі, футболі, бадмінтоні, пляжному волейболі, тенісі, настільному тенісі та футзалі.

Гостей та учасників свята привітали хореографічний колектив народного танцю Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, кінний театр Харківської державної зооветеринарної академії, творчі та спортивні колективи Харківської державної академії фізичної культури.
Також під час проведення урочистого відкриття відбулось нагородження переможців Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах України.
Спортивні змагання будуть тривати до 25 червня.