Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрито універсальний фірмовий центр продажу послуг та обслуговування абонентів «Укртелекому»

У Харкові відкрито універсальний фірмовий центр продажу послуг та обслуговування абонентів «Укртелекому»

Відкрито універсальний фірмовий центр продажу послуг та обслуговування абонентів «Укртелеком» на пр. Косіора, 83 у м. Харкові. В урочистій церемонії взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Андрій Моченков. Він привітав співробітників «Укртелекому» та жителів міста із цією подією, та висловив надію, що майбутні абоненти зможуть отримати тут найновіші телекомунікаційні послуги.

Андрій Моченков з представниками ПАТ «Укртелеком» також обговорили виконання доручення Президента України Віктора Януковича та голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна щодо запровадження новітніх технологій у сфері телекомунікацій та сприяння забезпеченню широкого доступу до Інтернет у сільській місцевості.

У новому Центрі можна підключитися до швидкісного Інтернету «ОГО!», мобільного зв’язку стандарту 3G ТриМоб та мобільного Інтернету, скористатися послугами Інтернет безпосередньо в приміщенні Центру. Також можливо встановити або переоформити міський телефон, відправити телеграму або факс, сплатити за телекомунікаційні послуги та придбати картки передплачених послуг, отримати послуги міжміського та міжнародного зв’язку. Сьогодні в Україні вже діє понад 20 таких центрів.