Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На базі Катеринівського сільського будинку культури відкриється культурно-спортивний центр

На базі Катеринівського сільського будинку культури відкриється культурно-спортивний центр

В ході робочої поїздки до Лозівського району заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін оглянув Катеринівський сільський будинок культури, відвідав Катеринівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Лозівський районний міжшкільний НВК, та провів зустріч з мешканцями села Катеринівка. Будинок культури потребує серйозного ремонту та реконструкції. На даний момент врятувати будівлю вдалося силами сільської ради, яка розташувалася на 1-му поверсі закладу. Євген Савін пообіцяв розглянути можливість створення на його базі культурно-спортивного центру села, оскільки населення с. Катеринівка складає близько 2500 осіб.

Під час спілкування з мешканцями Євген Савін розповів про стратегію розвитку Харківської області на 2012 рік та пояснив сутність соціальних реформ, які проводяться у державі.

«Президент України, Уряд і місцева влада докладають всіх зусиль, щоб забезпечити гідне життя, перш за все, для тих, завдяки кому існує наша держава», – зазначив він.

Мешканцями Катеринівки були підняті такі питання, як медичне обслуговування, ремонт будинку культури, соціальні виплати ветеранам, виплата вкладів Ощадбанку, виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери та інші. Всі питання, з якими звернулися до заступника голови облдержадміністрації, було взято ним на особистий контроль.

Теги