Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін відкрив дитячий садок у с. Чернігівське Лозівського району

Євген Савін відкрив дитячий садок у с. Чернігівське Лозівського району

З 20 червня відновлено роботу дошкільного підрозділу Чернігівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області, який не працював 15 років. В урочистостях з нагоди відновлення роботи дитячого садка взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. Він привітав малечу та батьків зі святом від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна та подарував садку телевізор та пилосос.

«Сьогодні радісна подія, тому що відкривається дуже важливий об'єкт не тільки для району, а й для всієї області. Ми докладаємо всіх зусиль для відкриття нових дитячих закладів, а від вас чекаємо покращення демографічної ситуації регіону», – зазначив заступник губернатора.

Довідка.
Дошкільний навчальний заклад Чернігівської сільської ради Лозівського району Харківської області було засновано в 1961 році, але пізніше він надовго припинив діяльність. На реконструкцію закладу було виділено біля 700 тис. грн. з різних джерел. Садок було введено в експлуатацію після капітального ремонту та реорганізації Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. та дошкільного навчального закладу загального розвитку в Чернігівський навчально-виховний комплекс Лозівської районної ради Харківської області.

Теги