Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Путівки в дитячі табори Харківської області коштують від 1500 до 3 тис. грн.

Путівки в дитячі табори Харківської області коштують від 1500 до 3 тис. грн.

У Харкові та Харківській області діє ціла мережа таборів, і батьки можуть вибрати для своєї дитини табір в підходящій для них цінової категорії. Про це сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо повідомила заступник начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Лариса Козлова. За її словами, є путівки вартістю від 1500 до 3 тис. грн. Як зазначила Лариса Козлова, на ціну путівки впливає як рівень послуг з оздоровлення, які пропонує табір, так і його форма власності. Так, вартість путівки близько 3 тис. грн. і вище в таборах, які надають санаторні послуги, і трохи вище середнього ціна путівки в таборах приватної форми власності.

«У таборах комунальної форми власності – наприклад, в таборі «Орлятко» Борівського району на сьогоднішній день вартість путівки становить 1538 грн. А «Зелена гірка» – табір заводу «Оргтехніка» приватної форми власності, путівка коштує 2800 грн., але різниця тут тільки в ціні, тому що послуги якісні і там, і там. Якщо харчування дітей передбачає 40 грн., то і в таборі комунальної форми власності, і в приватному на п'ятиразове харчування виділяється ця сума», – заявила заступник начальника Головного управління.

Крім того, Лариса Козлова повідомила, що ще на початку оздоровчої кампанії було проведено штаб під головуванням заступника голови ХОДА Євгена Савіна, і місцевим органам влади було поставлено завдання стримати зростання вартості путівок за рахунок надання таборам пільг по теплоносія і комунальним послугам. «Пільги не дозволили різко збільшити вартість путівки – в основному, ціна залишилася на рівні попереднього року», – підкреслила вона.

Теги