Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Затримки з виплати стипендій на Харківщині немає

Затримки з виплати стипендій на Харківщині немає

Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, з посиланням на інформацію в.о. ректора Харківського національного медичного університету (далі - ХНМУ) Капусника В.А. та в.о. ректора Харківського національного університету будівництва та архітектури (далі ХНУБА) Гончаренка Д.Ф., надало відповідь стосовно стану виплати стипендій у цих вузах.

Студентам зазначених вищих навчальних закладів стипендія нарахована вчасно і перерахована до ПАТ «АКБ «Базис» в повному обсязі для зарахування на карткові рахунки. Після усного звернення студентів у квітні 2012 року до керівництва ХНУБА, щодо несвоєчасної виплати поточної стипендії та стипендії за попередні місяці, було вжито заходів щодо переведення заявників на обслуговування до «Приватбанку» з травня 2012 року. Скарг від студентів ХНМУ щодо затримки виплати з карткових рахунків стипендії до адміністрації вишу не надходило.

Щодо виплати стипендій студентам Національного фармацевтичного університету то, як повідомив його ректор Черних В.П., усі студенти обслуговуються у «Приватбанку», затримки з виплати стипендій немає.