Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства Харківщини запрошуються на XI Міжнародну виставку-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2012»

Підприємства Харківщини запрошуються на XI Міжнародну виставку-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2012»

14-15 вересня 2012 року за адресою: м. Ужгород, вул. Толстого, 12 у приміщенні Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв відбудеться XI Міжнародна виставка - ярмарок „Тур'євроцентр - Закарпаття 2012". Взяти участь у заході запрошуються всі туристичні підприємства Харківщини. У рамках виставки-ярмарку відбудуться наступні заходи: міжнародна науково-практична конференція з розвитку туризму в Закарпатській області; презентація сільського туризму Закарпаття; майстер-клас з приготування національних страв та виготовлення сувенірної продукції; дегустація закарпатських вин та медопродуктів.

Під час проведення виставкових заходів відбудеться презентація туристичного продукту областей України та іноземних країн. У заходах візьмуть участь туристичні організації та фірми з Білорусії, Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Хорватії та інших держав.

Умови участі у виставці-ярмарку на сайті: www.transcarpathiatour.com.ua. Контактна інформація за телефоном: (0312) 61-43-55, 61-28-17, факс (03122) 3-34-49; e-mail: tur_info@uzez.gov.ua.