Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підписано Меморандум про співробітництво між Харківською облдержадміністрацією і УДП «Укрпошта»

Підписано Меморандум про співробітництво між Харківською облдержадміністрацією і УДП «Укрпошта»

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін та генеральний директор УДП поштового зв'язку «Укрпошта» Оксана Плотникова підписали Меморандум про співробітництво між Харківською обласною державною адміністрацією і «Укрпоштою». Мета цього документа - підвищення якості поштових послуг в Харківській області, для чого планується об'єднати зусилля сторін і активізувати діяльність з ремонту відділень зв'язку, встановлення поштових скриньок, забезпечення листонош велосипедами та по інших важливих питаннях.

«Ми підписали Меморандум про співпрацю, який дозволить нам вибрати ряд напрямків, де ми доб'ємося серйозного результату, приклавши спільні зусилля. Наприклад, для нас важливим є питання забезпечення листонош в сільській місцевості та містах велосипедами, адже разом з цим ми зможемо максимально завантажити наш Харківський велосипедний завод, тому що велосипеди будуть виготовлятися для всієї України, а не тільки для Харківської області», - зазначив глава області.

За його словами, також на Харківщині буде продовжуватися робота з ремонту поштових відділень у різних населених пунктах, що дозволить не тільки створити комфортні умови для роботи працівників пошти, але і зробить можливою прибуткову роботу пошти в сільській місцевості.

«Другий напрямок - це розширення відремонтованих відділень пошти, де буде, крім основної діяльності, ще певна комерційна складова, торгівля канцтоварами, побутовою хімією. Це все те, що необхідно людям, але в селі це не завжди можна купити, тоді як на пошті ці товари можна купити дешевше, і це зручно людям. Є ще ряд напрямків, за якими ми можемо спільно працювати, наприклад, це заміна поштових скриньок. Ми цю роботу в Харкові почали давно, сьогодні Геннадій Кернес успішно бореться з цією проблемою, а якщо буде надана допомога на центральному рівні - ми тільки «за», - підкреслив Михайло Добкін.