Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Від роботи центру служби крові залежить успіх хірургів і лікарів, які рятують людські життя. Михайло Добкін

Від роботи центру служби крові залежить успіх хірургів і лікарів, які рятують людські життя. Михайло Добкін

Під час брифінгу після відкриття модернізованої зали для заготівлі крові та її компонентів в обласному центрі служби крові голова Харківської ОДА Михайло Добкін висловив слова подяки всім тим, хто вніс свою лепту і підтримував роботу даного медичного закладу на належному рівні. «Без чесного, професійного відношення трудових колективів ніякі гроші, ніяке нове суперсучасне обладнання не дозволить вирішити головну задачу - забезпечити професійну, якісну, доступну медичну допомогу. Ті завдання, які вирішуються в даному центрі працюють на інтереси не тільки нашого регіону, але й на інші області. Від того, як спрацюють тут, багато в чому буде залежати успіх тих професійних хірургів і лікарів інших професій, які рятують людські життя. Я впевнений, це далеко не фінальна точка у фінансуванні даного медичного закладу. Все, що необхідно для професійної роботи, щоб ми йшли в ногу з часом, щоб ми не відставали від високих європейських стандартів, з нашого боку буде зроблено», - сказав Михайло Добкін.

Також він зазначив, що відкриття модернізованої зали для заготівлі крові дозволить значно менше коштів витрачати даремно.

«Ті інфекції, які трапляються при здачі крові, будуть відсікатися більш професійно, більш чітко. Це дозволить нам заощадити більше нормальної крові і не викидати всю партію», - зазначив глава області.

Крім цього, губернатор додав, що обласна програма «Здоров'я Слобожанщини» працює і наповнена серйозним фінансуванням, яке втілюється в благо для людей і нормальні умови роботи для медичного персоналу.