Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Вовчанську відбувся товариський футбольний матч між голландськими уболівальниками та командою районної ДЮСШ

У Вовчанську відбувся товариський футбольний матч між голландськими уболівальниками та командою районної ДЮСШ

14 червня в Вовчанську відбувся товариський футбольний матч між командою голландських уболівальників і вихованцями Вовчанської дитячо-юнацької спортивної школи. В результаті юні спортсмени з Вовчанська виграли у голландців з рахунком 6:2. Матч був організований за підтримки Вовчанської райдержадміністрації та керівництва міста. Перед початком матчу господарі вітали гостей хлібом-сіллю, відбулися виступи юних артистів і обмін подарунками. Голландські вболівальники подарували вихованцям ДЮСШ футбольну форму з логотипом голландської збірної і футбольні м'ячі, жителі Вовчанська вручили українські сувеніри.

«На щастя, Євро-2012 не обминув Вовчанськ. Футбол у нашому місті – один з улюблених видів спорту», – зазначила заступник голови райдержадміністрації Людмила Дудка.

Голландці залишилися дуже задоволені матчем і прийомом. Вболівальники відзначили, що обов'язково розкажуть на батьківщині про те, які гостинні і добрі люди живуть в Україні. Близько 70 голландських уболівальників зупинилися на базі відпочинку «Парус» в с. Петрівське Вовчанського району. 

Теги