Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина ліквідує наслідки складних погодних умов

Харківщина ліквідує наслідки складних погодних умов

Внаслідок сильного вітру, грози та граду ввечері 14 червня в Валківському, Дергачівському, Харківському районах області та м. Богодухів була повалена велика кількість дерев, пошкоджені дахи будинків, сталися випадки відключення електропостачання. Як повідомляє перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, у м. Валки поривами вітру було пошкоджено дахи декількох житлових будинків, спортивного комплексу, котельної та клубу. Було знеструмлено 300 абонентів. Станом на 8:30 всі населені пункти підключені до електропостачання.

В Харківському районі близько було знеструмлено 10 населених пунктів, станом на 6:00 15 червня практично всі абоненти підключені до електропостачання.

На території Дергачівського району зливи, град та шквалистий вітер призвели до завалу близько 500 дерев, знеструмлення 65 населених пунктів району. Протягом ночі на території району працювали 5 аварійно-рятувальних бригад. Станом на 6:30 год 15 червня електропостачання було відновлено в 64 населених пунктах району.

Тривають роботи з усунення наслідків стихії в усіх постраждалих районах.

Також було частково заблоковано рух на дорогах загальнодержавного значення Київ – Харків – Довжанський та Харків – Щербаківка. Завали дерев були розчищені і рух транспорту відновлений.