Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Едуард Ставицький і Михайло Добкін зустрілися з керівництвом компанії «Shell» в Україні

Едуард Ставицький і Михайло Добкін зустрілися з керівництвом компанії «Shell» в Україні

Сьогодні Міністр екології та природних ресурсів України Едуард Ставицький і голова ХОДА Михайло Добкін зустрілися з керівником компанії «Shell» в Україні Грехемом Тайлі. В ході зустрічі сторони обговорили перспективи роботи компанії в Харківській області, а також питання реалізації соціальних та екологічних проектів на території регіону.

«Я впевнений, що всі питання, які будуть виникати в процесі переговорів, обговорень, будуть знаходити взаєморозуміння як з точки зору інвестиційної, так і екологічної. Для мене дуже важливо, щоб ці складові були збалансовані», - підкреслив у ході зустрічі Едуард Ставицький.

Як зазначив у свою чергу Михайло Добкін, на Харківщині дуже зацікавлені в успішній роботі компанії «Shell» на території регіону і готові надавати максимальну організаційну підтримку.

«Ми зацікавлені у багатьох напрямках нашого співробітництва. З одного боку, ми, збільшуючи видобуток газу, розвиваємо енергетичну незалежність нашої держави, а з іншого боку, з приходом вашої компанії ми отримаємо значні інвестиції в регіон, що також для нас дуже важливо», - сказав в ході зустрічі Михайло Добкін.

«Я вірю, що сьогодні ми перебуваємо на початку дуже довгого співробітництва. Я дуже радий, що у нас дуже хороший прогрес в роботі, допомога, яку ми отримуємо тут, просто величезна. Ми з нетерпінням чекаємо початку робіт», - зазначив у свою чергу Грехем Тайлі.