Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми стали свідками відкриття Центру для утримання тварин європейського класу. Михайло Добкін

Ми стали свідками відкриття Центру для утримання тварин європейського класу. Михайло Добкін

Про це голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін сказав в ході урочистого відкриття в Харкові Центру утримання бездомних тварин. «Сьогодні ми всі стали свідками відкриття Центру для утримання тварин європейського класу. Ми можемо показати, що у нас відкриваються такі центри. Нехай це перший, але не за горами закладка фундаменту другого такого центру в Харкові, а пізніше можуть приєднатися й інші області, – зазначив губернатор. – Ситуація в Україні змінюється, і наше суспільство навчилося долати складнощі навіть у важкий фінансовий час».

Михайло Добкін також виступив з пропозицією до громадських організацій та представників ЗМІ організувати акцію на підтримку Центру, яка сприяла б зміцненню міжнародного іміджу України.

«Я думаю, це буде справедливо, перш за все, по відношенню до тих людей, які тут живуть і працюють, які будували цей центр, і будуть виділяти на його утримання близько 6 млн. грн. на рік. Це чималі гроші для будь-якого бюджету, але вони будуть виділятися», – підкреслив він.

Центр був побудований менш ніж за рік, його територія займає 1,7 га. Будівництво центру коштувало 15 млн. грн., з яких 4,75 млн. грн. виділено з міського бюджету, 3,5 млн. грн. – з Фонду охорони навколишнього природного середовища міста Харкова, 6,7 млн. грн. – з обласного Фонду охорони навколишнього природного середовища.

Теги