Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині розпочала роботу «Гаряча лінія для підприємців»

На Харківщині розпочала роботу «Гаряча лінія для підприємців»

В рамках системної роботи з підтримки підприємництва в Харківській області розпочала роботу «Гаряча лінія для підприємців», започаткована Департаментом економіки та міжнародних відносин спільно з Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва.

За телефоном гарячої лінії бізнесмени мають змогу отримати відповіді на питання в сфері підтримки та розвитку підприємництва, усунення адміністративних бар'єрів з боку контролюючих органів, взаємодії влади та бізнесу, залишати скарги щодо діяльності посадових осіб. Також в рамках проекту надаються оперативні правові консультації з ведення підприємницької діяльності та безпосередня консультація підприємців у проведенні перевірок контролюючими органами. Крім того, провадиться робота у довідковому режимі із перенаправленням дзвінків до профільних організацій та робота зі скаргами на діяльність правоохоронних, контролюючих органів та посадових осіб.

Поставити свої запитання можна у робочий час з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 18.00 за телефоном 0 800 50 31 91.

Також доступна функція «електронне консультування», за якою можна надіслати запитання на електронну адресу hotline@kharkiv.biz.ua та отримати відповідь у встановлений строк.