Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовжується прийом документів на конкурс для формування Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»

Продовжується прийом документів на конкурс для формування Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації»

З 10 травня до 25 червня триває прийом документів від бажаючих взяти участь у конкурсі на формування Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації». До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які на день подання документів не досягли сорока років, відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу, вільно володіють державною мовою та однією з мов Європейського Союзу.

Крім того, претенденти зобов'язані мати:

• повну вищу освіту;
• стаж роботи не менше десяти років (у тому числі не менше п'яти років стажу державної служби та/або служби в органах місцевого самоврядування, із них не менш як три роки на керівних посадах, чи не менше п'яти років стажу на керівних посадах у відповідних сферах соціально-економічного розвитку);
• бездоганні етичні стандарти;
• лідерські якості й ініціативність;
• високі комунікаційні навички;
• досвід командної роботи;
• сумісність із культурою програми;
• чітке розуміння мети участі у програмі Президентського кадрового резерву;
• бажання працювати у проектах державного сектору України;
• високі аналітичні здібності.

Для участі у конкурсі претенденту необхідно до 25 червня у робочий день з 09.00 до 18.00 особисто подати пакет документів у друкованому вигляді до Управління державної служби Головдержслужби України в Харківській області (м. Харьків, 61058, вул. Сумська, 39, 3 поверх), а також для прискорення обробки інформації надіслати електронні версії документів на адресу: pr@nads.gov.ua.

Пакет документів включає заяви про участь у конкурсі із зазначенням пріоритетної сфери державного управління; про згоду на проведення перевірки поданих нею відомостей, а також заяву про згоду на зберігання, використання та оприлюднення персональної інформації, яку у разі зарахування особи до Президентського кадрового резерву буде внесено до відповідної бази даних. Також необхідно подати засвідчені в установленому порядку копії першої та другої сторінок паспорта громадянина України, дві фотокартки розміром 4x6 см, засвідчені копії документів про повну вищу освіту та копію трудової книжки, медичну довідку про стан здоров'я, заповнену анкету за встановленою формою, а також повідомлення про відсутність обставин, що унеможливлюють зарахування до Президентського кадрового резерву і перебування в ньому. Крім того, претендент має подати тези публічного виступу з презентації власного досвіду реалізації проекту чи ідеї проекту у відповідній пріоритетній сфері державного управління, викладені державною мовою та однією з мов Європейського Союзу; рекомендаційні листи фахівців у відповідних сферах державного управління (за наявності); копію першої сторінки закордонного паспорта (за наявності).

Контактна особа для подання заявок: Чудна Марина Миколаївна, м. Харків, вул. Сумська, 39, 3 поверх, кімната 126, тел. 057 705-00-24, 067 148-32-54, e-mail: yur@kh.guds.gov.ua.

Для отримання додаткової інформації можна звернутись до Нацдержслужби України за телефоном: (044) 256-00-27, електронна адреса: admin_pr@nads.gov.ua.