Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Непередбачених ситуацій з енергозабезпеченням під час Євро-2012 в Харкові не буде

Непередбачених ситуацій з енергозабезпеченням під час Євро-2012 в Харкові не буде

Введення в експлуатацію нових підстанцій «Перемога», «Каштанова», «Дергачі» та реконструкція підстанцій «Салтівська», «Світло Шахтаря» і «Сокольники» забезпечило якісне енергоживлення споживачів міста та об'єктів Євро-2012. Про це повідомив сьогодні в ході відкриття останнього об'єкта реалізації АК «Харківобленерго» Державної цільової програми підготовки до Євро-2012 підстанції «Павлівська» перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. «Голова правління АК «Харківобленерго» Сергій Кирик може розповісти, яким було раніше енергопостачання стадіону «Металіст» і до чого взагалі він був підключений. Якщо б нічого не змінилося, то ніякого чемпіонату Євро-2012 в Харкові не було б. Електроживлення стадіону було на грані, ті потужності, які він споживав, абсолютно не відповідали тим потужностям, які туди були підведені. Ніхто не зміг би гарантувати стабільну роботу «Металіста» і проведення Чемпіонату без жодних проблем», – зазначив перший заступник губернатора.

Він підкреслив, що з 11 травня стадіон «Металіст» взято під управління УЄФА, і хоча завжди на подібних об'єктах найбільше запитань виникає до енергетиків – ніяких питань не було з самого першого дня, і це цілком заслуга АК «Харківобленерго».

«Сьогодні ми поставили останню жирну крапку. Все готово до проведення Чемпіонату, і ніяких непередбачених ситуацій з енергозабезпеченням в Харкові бути не може», – резюмував Валентин Дулуб.