Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов нагородив кращих платників податків Харківщини

Юрій Сапронов нагородив кращих платників податків Харківщини

Сьогодні в Малому залі Будинку рад заступник голови ХОДА Юрій Сапронов та заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова нагородили лауреатів першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України - 2011».

Звертаючись до учасників церемонії нагородження - кращих платників податків Харківщини, Юрій Сапронов подякував їм за своєчасну і чесну сплату податків.

«Ті люди, які присутні в цьому залі - це золотий фонд Харківщини. Податкова система відіграє величезну роль у формуванні державних доходів та місцевих бюджетів, тим самим забезпечуючи виконання програм соціально-економічного розвитку. Події останніх кількох місяців показали, що податкові органи змінюють свій підхід до бізнесу, стаючи для нього передусім помічником і консультантом, а бізнес став набагато менше претензій пред'являти податківцям. Ваша чесна позиція і наполеглива праця - це ваш внесок у майбутнє Харківщини та України», - сказав Юрій Сапронов.

Вручаючи дипломи лауреатам рейтингу, віце-губернатор пообіцяв, що щорічне нагородження кращих платників податків регіону стане доброю традицією.

Теги