Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін запросив на матчі Євро-2012 керівників всіх регіонів, у яких з Харківською областю склалися теплі стосунки

Михайло Добкін запросив на матчі Євро-2012 керівників всіх регіонів, у яких з Харківською областю склалися теплі стосунки

«Тим керівникам регіонів, у яких з Харківською областю склалися максимально теплі стосунки, я направив запрошення відвідати футбольні матчі. Складно перерахувати всіх, але два останніх запрошення я направляв губернатору Бєлгородської області Євгену Савченку і президенту Республіки Татарстан пану Рустаму Мінніханову», – повідомив сьогодні в ході прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Він також зазначив, що сам має намір відвідати всі матчі Чемпіонату, які відбудуться в Харкові.

В той же час, губернатор заявив, що найбільший інтерес представляють прості шанувальники футболу, які приїдуть до нашого міста підтримати свої команди і побачити красиву гру.

«Найбільше мене цікавить, скільки до нас приїде звичайних простих уболівальників, які потраплять на стадіон, побачать Харків та харків'ян своїми очима, а не очима тих, хто стверджує, що у нас все погано. Тоді заяви тих політиків, які сьогодні спекулюють на складнощах України, хочуть очорнити репутацію нашої країни, працю багатомільйонної держави, яким все одно, що буде з Україною, тому що вони бачать тільки себе, не матимуть ваги. Наші гості на власні очі оглянуть місто, поспілкуються з харків'янами, побачать, що зуміли побудувати багато поколінь наших співвітчизників, поп'ють наше пиво, поїдять наші хліб і сало, і зрозуміють, що Україна не географічно, а ментально є європейською державою. А все інше – це жорстка конкуренція, в якій, на жаль, не завжди застосовуються чесні методи», – зазначив Михайло Добкін.