Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав журналістів Харківщини з професійним святом

Михайло Добкін привітав журналістів Харківщини з професійним святом

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін в ході прес-конференції привітав журналістів Харківщини з професійним святом і вручив почесні нагороди ХОДА. Звертаючись до журналістів, голова ХОДА зазначив: «Бажаю вам, щоб ваше розуміння місця і ролі журналіста в суспільстві збіглося зі сприйняттям професії журналіста самим суспільством. Бажаю, щоб ви мали можливість робити свою роботу і не намагалися дізнатися нічию думку, окрім думки читачів і глядачів. І, звичайно ж, я всім вам хочу побажати, щоб ми спільно побудували сильну країну, якою б усі пишалися і нікому не дозволяли її принижувати».

«У нас з вами складна місія. Ми живемо і працюємо в епоху великих змін. Але, як казав нині покійний Владика Никодим, у нас з вами іншого часу не буде. Вас Господь направив на роботу саме в цей час, значить, він вірить, що ви впораєтеся зі своїм завданням. Те ж можна сказати про владу і представників будь-якої іншої професії. Але раз нам випадають такі випробування і труднощі, значить, на нас розраховують і в наших силах не сумніваються», - підкреслив Михайло Добкін.

Довідка. Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації нагороджені: кореспондент творчої групи служби телевізійної інформації «ОТБ-Новини» ХОД ТРК Анастасія Горєлкіна; спеціальний кореспондент газети «Слобідський край» Юлія Горобець; головний редактор Куп’янської телерадіокомпанії Анна Куликовська.

Подяку голови Харківської обласної державної адміністрації висловлено: кореспонденту КП «Газета «Харьковские известия» Ігорю Бескровному; власному кореспонденту інформаційного агентства УНІАН у Харківській області Юрію Ларіну; кореспонденту інформаційного агентства «Статус-Кво» Лії Хмарі; журналісту Куп’янської телерадіокомпанії Петру Чайковському.

Нагороджено цінним подарунком: президента благодійного фонду «Ветеран преси Слобожанщини» Нонну Зотову; власного кореспонденту інформаційного агентства УНІАН у Харківській області Володимира Кравченка.