Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мілен Демонжо засудила необдуману поведінку Алена Делона

Мілен Демонжо засудила необдуману поведінку Алена Делона

Французька актриса, Почесний президент кінофестивалю «Харьковская сирень» Мілен Демонжо засуджує необдуману поведінку популярного актора Алена Делона, який вимагає від властей Харкова припинити винищення бродячих собак. На її думку, абсолютно неприпустимо висувати які-небудь звинувачення, не вникнувши в реальну ситуацію. Знаменита актриса нагадала, що і сама бере участь у діяльності низки організацій, що виступають за права тварин.

 

Зокрема, в письмовому зверненні Мілен Демонжо сказано:

«Cher Monsieur le Gouverneur,

Je viens vous exprimer ma profonde désapprobation concernant l'attitude légère et inconsciente de mon camarade acteur Alain Delon.

Vous connaissez ma passion pour les animaux, mon combat contre la souffrance animale et je vous rappelle que, en France, je fais partie de la SPA (Société protectrice des animaux) de la Fondation Brigitte Bardot et de la Fondation Assistance aux Animaux.

Jamais je ne me permettrai de dire un mot sur quoi que ce soit sans que l'information que l'on me donne ne soit vérifiée et re-vérifiée.

Je m'étonne que l'on puisse se lancer avec tant de légèreté dans des accusations sans avoir fait toute la lumière sur ces accusations qui sont graves surtout si il s'avère qu'elles sont sans fondement et éloignées de la réallté.

La situation des chiens errants est désastreuse partout... pas seulement chez vous en Ukraine et les associations font tout ce qu'elles peuvent, en accord avec la Mairie, pour améliorer cette situation. J'ose espérer qu'il en est de même à Kharkiv.

Je suis désolée que notre cher acteur Alain Delon parle sans connaître la situation réelle et sans avoir fait faire une enquête approfondie.

Veuillez agréer, Cher Gouverneur, l'expression de mon amitié

Mylène Demongeot».

«Шановний пане Губернатор!
Я звертаюся до Вас, щоб висловити своє глибоке засудження легковажної і необдуманої поведінки мого товариша по акторській професії Алена Делона.

Вам відома моя любов до тварин, моя боротьба, метою якої є недопущення їх страждань, і я хотіла б повторити Вам, що у Франції я беру участь в діяльності Товариства захисту тварин (SPA), Фонду Бріджит Бардо та Фонду допомоги тваринам.

Про що б не йшла мова, я б ніколи не дозволила собі вимовити ні єдиного
слова, не перевіривши і не перевіривши ще раз ту інформацію, яка до мене потрапляє. Мене дивує, коли хтось дозволяє собі з такою легковажністю вдаватися до звинувачень, не з'ясувавши їх суті і не думаючи про те, що ці звинувачення можуть бути особливо серйозними, коли вони позбавлені підстав і віддалені від реальної дійсності.

Положення бездомних собак є тяжким всюди... Не тільки у Вас, в Україні. І різні асоціації у взаємодії з міською владою роблять все можливе, щоб покращити цю ситуацію. Я наважуюся сподіватися, що в Харкові так і відбувається.

Я дуже жалкую про те, що наш дорогий актор Ален Делон говорить, не знаючи реальної ситуації, і робить це, заздалегідь глибоко не вивчивши суть питання.

Прийміть, шановний пане Губернатор, запевнення у моїх дружніх до Вас
почуттях,

Мілен Демонжо».

Довідка:
10 травня у Харкові в ході церемонії відкриття IV Міжнародного фестивалю «Харьковская сирень» Ален Делон висловив персональну вдячність губернатору і меру за організацію, теплий прийом і чудове свято.
Також він залишив автограф, в якому побажав Харкову процвітання і щастя.