Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Україна впоралася із завданням і підготувала інфраструктуру 4-х приймаючих міст до чемпіонату Європи з футболу

Україна впоралася із завданням і підготувала інфраструктуру 4-х приймаючих міст до чемпіонату Європи з футболу

Як зазначив сьогодні в ході прес-конференції голова ХОДА Михайло Добкін, протягом п'яти років місто Харків і вся країна готувалися до проведення чемпіонату Європи з футболу. На даний момент всі підготовчі роботи практично завершені. «Пророблена велика робота. Міжнародні фахівці, які моніторили хід підготовчих робіт у всіх 4 містах нашої країни поставили свої підписи під усіма документами, які сьогодні говорять про те, що Україні впоралася з дуже важким, дуже непростим, але дуже важливим і престижним завданням, і підготувала інфраструктуру приймаючих міст до цієї великої футбольної події. Тепер найголовніше - це те, як ми її проведемо і які враження залишаться у гостей нашого міста і нашої країни від того, що вони тут побачать, яке спілкування отримають і які враження заберуть з собою. Я дуже сподіваюся, що осіння виборча кампанія не внесе свої корективи, і ніхто не буде використовувати цю ситуацію для того, щоб зіпсувати імідж нашої країни», - сказав Михайло Добкін.

Також він додав, що зараз завершуються ремонтні роботи дорожніх покриттів в місті Харкові та на основних магістралях, що зв'язують наш обласний центр з іншими містами та регіонами.

«Зокрема, залишилося укласти останні 11 км верхнього шару асфальту на трасі, яка з'єднує Харківську область з Полтавською, в напрямку міста Києва. Також ведуться роботи на тих ділянках дороги, які були розширені. Встановлюються колесовідбійники і робиться розмітка. Я думаю, що якість цієї дороги буде така ж добра, як і на всіх тих об'єктах, де трудився останні 2 роки облавтодор», - зазначив голова Харківської облдержадміністрації.