Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області утворено 1688 виборчих дільниць

У Харківській області утворено 1688 виборчих дільниць

Постановою Центральної виборчої комісії від 12.04.2012 №66 "Про утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі" в Харківській області утворено 1688 виборчих дільниць. Про це сьогодні у ході обласної селекторної наради повідомив начальник організаційного відділу апарату Харківської обласної державної адміністрації Віталій Голубченко. «В Харківській області налічується 399 малих, 513 середніх та 776 великих виборчих дільниць. Виборчі дільниці розташовані в приміщеннях: галузі освіти і науки – 540; закладів культури – 277; сільських та селищних рад – 96; підприємств, установ та організацій – 88; сфери охорони здоров'я – 47; виправних закладів – 7; інших приміщеннях – 33», - сказав він.

За його словами, районними державними адміністраціями та виконкомами міських рад міст обласного значення здійснено ряд заходів із підготовці до виборів, а саме: видано відповідні розпорядження, якими затверджено відповідні робочі групи; визначено конкретні завдання щодо сприяння виборчим комісіям у здійсненні ними своїх повноважень на період виборчої кампанії; затверджено плани основних заходів із підготовці до чергових виборів; проведено семінари з сільськими, селищними, міськими (міст районного значення) головами та секретарями відповідних рад, керівниками підприємств, установ та організацій з питань підготовки до виборів; здійснено інвентаризацію приміщень виборчих дільниць з визначенням реального стану справ. Також проведено інвентаризацію виборчих скриньок.

«До центральної виборчої комісії надіслано листа щодо додаткової потреби у 1922 великих виборчих скриньках, а також необхідності списання 167 великих і 76 малих виборчих скриньок для голосування, непридатних для подальшого використання», - зазначив Віталій Голубченко.

Теги