Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з вихованцями будинків-інтернатів та дитячих будинків Харківської області

Михайло Добкін зустрівся з вихованцями будинків-інтернатів та дитячих будинків Харківської області

Сьогодні в ході традиційного «Чаю з губернатором» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зустрівся з вихованцями будинків-інтернатів та дитячих будинків Харківської області. «Сьогодні непростий день. Сьогодні Міжнародний день захисту дітей, і, перш за все, я хочу вас привітати – це перше ваше справжнє професійне свято, тому що день народження, Новий рік і Великдень – свята домашні, а це ваш день. Це перший день літа, коли дорослі протягом вже багатьох років поздоровляють дітей», – привітав їх керівник області.

Він підкреслив, що хоча минає час і змінюються кордони держав, але діти по своїй суті однакові, де б вони не народилися – в Африці, в Україні або у Сибіру. Вони люблять гуляти, відпочивати і проводити час з друзями, і це не зміниться і через 10 років.

Після чаювання губернатор запросив маленьких жителів області на екскурсію будівлею Будинку рад, показавши особистий робочий кабінет, зали зустрічей офіційних делегацій, робочі приміщення, сесійну залу. «В цій будівлі ухвалюються важливі і абсолютно необхідні для жителів усієї Харківської області рішення. Я не сумніваюся, що хтось із вас, коли стане дорослим і самостійним, обов'язково буде тут працювати», – зазначив він.

Михайло Добкін підкреслив, що у цих приміщеннях за 2 з невеликим роки приймали президентів 4-х країн, послів провідних світових держав та багатьох шанованих в усьому світі людей.

На завершення зустрічі дітям вручили подарунковий фотоальбом «Знайома і незнайома Харківщіна» з дарчим написом голови Харківської облдержадміністрації і запросили на виставу в дельфінарій «Немо».

Відеоверсію "Чаю з губернатором" можна буде переглянути в ефірі Харківського обласного телебачення завтра, 2 червня, о 14:00.