Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Готель «Superior Golf and Spa Resort» отримав сертифікат відповідності Європейському стандарту готелів

Готель «Superior Golf and Spa Resort» отримав сертифікат відповідності Європейському стандарту готелів

Сьогодні віце-президент Європейської економічної палати торгівлі, комерції та промисловості в Україні Рустам Агаєв вручив директору готелю «Superior Golf and Spa Resort» Карло Джіардінетті почесний сертифікат відповідності готелю Європейському стандарту готелів EuHS.

За словами Рустама Агаєва, палата отримала заявку від «Superior Golf and Spa Resort» на сертифікацію 10 березня. Сама сертифікація проходила в три етапи, в ході яких керівництву готелю були дані письмові рекомендації, необхідні для отримання європейського стандарту.

«У певні рамки було виконано 90% всіх вимог і зауважень, виявлених в процесі аудиту. Мова йде про незначні зауваження, пов'язані, наприклад, з інтер'єром. Ні до роботи, ні до сервісу претензій не було. По інших 10% вимог нами отримано гарантійний лист, і сьогодні ми переконалися, що ці вимоги будуть виконані», - повідомив Рустам Агаєв.

«Ми дуже раді, що отримали сертифікат. Для нас це визнання важкої роботи, яку ми робимо кожен день. Тепер ми будемо працювати ще краще, тому що наші гості, знаючи про сертифікат, будуть очікувати від нас ще більше. Сертифікат - це відправна точка для нас. Ми будемо кожен день намагатися відповідати сертифікату для наших гостей», - зазначив директор готелю Карло Джіардінетті.

Теги