Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Понад 900 дітей-чорнобильців з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відвідали святкову виставу у харківському дельфінарії «Немо»

Понад 900 дітей-чорнобильців з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відвідали святкову виставу у харківському дельфінарії «Немо»

Понад 900 дітей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, з районів області та міст обласного значення 31 травня та 1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відвідали святкову виставу у харківському дельфінарії «Немо». «В найвіддаленіших населених пунктах Харківської області проживають діти, які не мають можливості користуватися тим самим, чим користуються діти, які мешкають в Харкові. Одним з таких місць є наш дельфінарій «Немо». Спілкування з тваринами завжди викликає особливі відчуття у дітей. Тому нам хотілося зробити для них приємний подарунок. Окрім того, благодійники проявили ініціативу та подарували всім дітям морозиво», - зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

За його інформацією, на організацію святкових вистав у дельфінарії «Немо» для дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з обласного бюджету виділено 50 тис.грн. Діти з районів області та міст обласного значення за рахунок коштів місцевих бюджетів доставлялися до Харкова та назад автотранспортом.

Теги