Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав Владику Онуфрія з днем тезоіменинства

Михайло Добкін привітав Владику Онуфрія з днем тезоіменинства

Сьогодні з нагоди святкувань, присвячених дню пам’яті священномучеників Онуфрія, Олександра, Інокентія, Костянтина і всіх новомучеників і сповідників Слобожанського краю голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін надіслав телеграму керуючому Харківської єпархії Української Православної Церкви Архієпископу Харківському і Богодухівському Владиці Онуфрію, в якій привітав його з днем тезоіменинства.

«Вельмишановний Владико Онуфрію!

Сьогодні на Харківщині відбуваються святкування, присвячені дню пам'яті священномучеників Онуфрія, Олександра, Інокентія, Костянтина і всіх новомучеників і сповідників Слобожанського краю.

Вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя за віру в роки гонінь прийдуть тисячі харків'ян - парафіян, яких привертають до церкви та зміцнюють їх духовний світ богослови Слобожанщини. Ваша пастирська праця на благо церкви - неоцінима. Краще свідчення цьому - повага та любов вірян.
Прийміть найщиріші вітання в день вашого тезоіменинства. Бажаю Вам доброго здоров’я, миру, міцності душевних і тілесних сил», - йдеться у телеграмі.