Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Страви харківських кулінарів визнані найкращими у Європі

Страви харківських кулінарів визнані найкращими у Європі

11- 18 травня в Іспанії на о.Тенерифе відбувся VII Міжнародний конкурс кулінарного мистецтва «Фієста смаку та відпочинку». Участь у ньому взяли шеф-кухарі та провідні спеціалісти VIP-ресторанів Польщі, України, Росії, Азербайджану, Іспанії. Напередодні проведення Євро 2012 обмінятися досвідом використання технологій, впровадження сучасних форм і методів обслуговування в ресторанному бізнесі, за підтримки ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», мали можливість і харківські кулінари. Кращі шеф-кухарі визначалися у 7 номінаціях і в кожній з них команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ отримала нагороди:

золота медаль – у номінації «Карвінг з овочів та фруктів»;
срібна медаль – у номінації «Блюдо з гідробіонтів»;
срібна медаль – у номінації «Страва етнічної кухні»;
бронзова медаль – у номінації «Паста»;
бронзова медаль – у номінації «Традиційний хліб»;
бронзова медаль – у номінації «Блюдо з баранини»;
бронзова медаль – у номінації «Ресторанний десерт»

Вітаємо команду Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ з перемогою, бажаємо успіхів у творчості і майстерності, нових цікавих рецептів та вдячних відвідувачів!