Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено набір у «Літню школу молодого підприємця»

Оголошено набір у «Літню школу молодого підприємця»

Оголошено набір на участь у «Літній школі молодого підприємця», яка відбудеться 6-8 липня на одній з баз відпочинку у Харківській області. Прийом заявок для участі у конкурсному відборі триває до 15 червня. Переможці відбору будуть оголошені 20 червня. Протягом трьох днів 45 представників молоді Харківщини зможуть взяти участь у майстер-класах знакових підприємців, стати активними учасниками тренінгів та семінарів щодо ведення підприємницької діяльності, навчитися презентувати власні бізнес-ідеї для залучення початкових інвестицій, створити проект власного бізнесу та пройти «старт-ап креш-тест».

Для участі у Школі потрібно заповнити он-лайн реєстраційну форму за посиланням (http://bit.ly/KdrI2q). Необхідними умовами участі є:
1) наявність бізнес ідеї;
2) бажання її реалізувати,
3) вік апліканта - не більше 28 років.
Пріоритетними напрямками бізнес-ідей повинні бути:
- проекти у сфері ІТ-технологій;
- організація бізнесу у сфері сільського зеленого туризму;
- ефективне впровадження енергозберігаючих технологій;
- освіта для підприємців та інші види освіти для дорослих;
- надання якісних побутових послуг для населення;
- надання послуг для бізнесу;
- бізнес у сфері реклами та PR;
- «старт-апи» для молоді з мінімальними інвестиціями.
Участь у Школі є безкоштовною.

Команди-переможці отримають можливість взяти участь в Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», що відбудеться у вересні 2012 року, та у програмі мікрокредитування підприємців, в рамках якої вони можуть отримати унікальні безвідсоткові кредити в розмірі від 25 до 200 тисяч гривень для реалізації власних бізнес-проектів.

Організатори «Літньої школи молодого підприємця» – Головне управління економіки та Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА, Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва та Харківський обласний центр молоді. Метою Школи є підтримка ініціатив молоді щодо створення та розвитку власної справи.