Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині приділяється пильна увага створенню необхідних умов для занять населення фізичною культурою і спортом

На Харківщині приділяється пильна увага створенню необхідних умов для занять населення фізичною культурою і спортом

Сьогодні на базі олімпійського спортивного клубу «Темп» відбулася нарада з підбиття підсумків роботи Харківської області з розвитку фізичної культури та спорту за 2011 рік. У нараді взяли участь начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Дмитро Перепелиця, заступник начальника Головного управління – начальник управління у справах фізичної культури та спорту Сергій Христоєв, голови комітетів, начальники профільних відділів райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення; керівники фізкультурно-спортивних товариств і відомств та ін.

«Приємно відзначити, що сьогодні фізична культура і спорт, формування здорового способу життя стають державним завданням, і для її вирішення в області докладається максимум зусиль.

Основна увага облдержадміністрації була приділена створенню необхідних умов для занять населення фізичною культурою і спортом. Завдяки спільним зусиллям ХОДА та місцевих органів влади тільки за минулий рік побудовано 12 сучасних багатофункціональних майданчиків із синтетичним покриттям, встановлено 21 вуличний тренажерний комплекс в сільських районах області, розроблено проект багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу, будівництво якого закінчується в смт. Борова. Виділено субвенції з обласного бюджету на реконструкцію стадіону «Авангард» у м. Змієві», - зазначив під час засідання Дмитро Перепелиця.

Після завершення наради відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і призерів рейтингової оцінки діяльності структурних підрозділів органів виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту, молоді та спорту; кращих тренерів і спортсменів 2011 року; кращих організацій.

Також відбулося засідання круглого столу за участю кафедри менеджменту фізичної культури Харківської державної академії фізичної культури на тему «Стратегічна програма зміцнення фізкультурно-спортивного ресурсу і підвищення корисності фізкультурно-спортивної діяльності».

Теги