Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині стахановськими темпами відновлюються дороги. Михайло Добкін

На Харківщині стахановськими темпами відновлюються дороги. Михайло Добкін

Сьогодні, відповідаючи на запитання мешканців сел. Буди, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив, що останні 2 роки в області капітально відремонтовано ряд основних автодоріг, і ці роботи тривають. «Сьогодні стахановськими темпами відновлюються дороги, поки – тільки центральні магістралі. Ми за 2 роки відновили окружну навколо Харкова, яка була схожа на полігон для випробування танків – це слова одного з віце-прем'єрів, який до нас тоді приїжджав. Ми повністю зробили дорогу на Бєлгород, і мені було приємно зустрічати на кордоні Євгенія Савченко – він посідає пост губернатора Бєлгородської області 19 років, і цей регіон – один з кращих в Росії. Після прибуття він сказав: «Дай мені телефони тих будівельних компаній, які робили ваші дороги. Нехай приїдуть до нас і навчать працювати наших будівельників». Це було дуже приємно чути», – підкреслив губернатор Харківщини.

Він також повідомив, що закінчена автодорога в кримському напрямку й планується розпочати реконструкцію траси в бік Донецька. В даний час практично завершений ремонт дороги у київському напрямку до кордону з Полтавською областю. «Це буде найкраща ділянка на трасі Київ-Харків», – зазначив він.

Михайло Добкін проінформував, що тривають переговори щодо коштів, за рахунок яких планується відремонтувати та збільшити пропускну здатність дороги з Харкова на Старий Салтів.

Теги