Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з жителями сел. Буди

Михайло Добкін зустрівся з жителями сел. Буди

Відбулася зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з жителями с. Буди Харківського району області. В ході зустрічі обговорювалася низка питань, що стосуються реформ, котрі впроваджуються в державі, зокрема медичної і соціальної. Жителі Буд задали голові області ряд питань про роботу очисних споруд, утримання багатоквартирних будинків, відновлення дамби, забезпечення ветеранів та дітей війни державною матеріальною допомогою, а також про Будянський фаянсовий завод, який не працює вже кілька років.

«Ми довго ламали голову, де взяти сувеніри до Євро-2012, але ж стільки сувенірної продукції могло б бути зроблено тут, на цьому підприємстві, і представляти Харківську область у різних містах і країнах. Торгова марка «Будянський фаянс» була відома на весь Радянський Союз і далеко за його межами. Ми дуже сподіваємося, що настануть часи, і тут буде побудовано сучасне підприємство, яке відродить колишні традиції – все, що наші майстри і художники могли створювати своїм талантом. Такі прекрасні речі ми сьогодні бачили в музеї», – заявив губернатор.

Михайло Добкін також розповів жителям с. Буди про розвиток соціальної сфери в сільській місцевості, зокрема про плани відкриття нових клубів, ремонти лікарень та інших значущих об'єктів, а також окреслив плани робіт по ремонту доріг на цей рік.

Теги