Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина - один з пріоритетних партнерів для Автономної Республіки Крим

Харківщина - один з пріоритетних партнерів для Автономної Республіки Крим

Як заявив сьогодні в ході прес-конференції в Харкові Міністр курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв, Харківська область знаходиться в списку найбільш перспективних партнерів для Автономної Республіки. Підтвердженням цьому служить проведення на Харківщині Днів Криму. «Харківщина - це наш побратим. Крим та Харківська область нещодавно уклали угоду про партнерство, і в рамках цієї угоди ми тепер проводимо у вас Дні Криму. Хочу підкреслити, що такі заходи ми проводимо лише в 7 регіонах України, 5 регіонах Росії, а також Мінську та Ризі. Ми зосереджуємо свої зусилля на тих регіонах, які вважаємо найбільш перспективними», - підкреслив Олександр Лієв.

За його словами, щорічно на відпочинок та оздоровлення в Криму вирушає близько 200 тисяч мешканців Харківської області. При ефективному розвитку співпраці харків'яни зможуть отримати більш якісний відпочинок на півострові, - зазначив Олександр Лієв.

«Я читав Стратегію сталого розвитку Харківської області, де вказується, що одна з проблем регіону - це здоров'я харків'ян, і на першому місці серед тих захворювань, які серйозно впливають на демографічну ситуацію в Харківській області, є хвороби дихальних шляхів. І тут якраз можуть допомогти 244 санаторія, які працюють в Криму», - підкреслив він.

Теги