Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На території Балаклійського лісництва відбулися навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із виникненням пожеж в природних екосистемах

На території Балаклійського лісництва відбулися навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із виникненням пожеж в природних екосистемах

Сьогодні на території Балаклійського лісництва відбулися спільні навчання підрозділів ГУ МНС в Харківській області та Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із виникненням пожеж в природних екосистемах. У заході взяв участь перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Валентин Дулуб. Під час навчань були задіяні: особовий склад та техніка Харківського гарнізону МНС, управління лісового та мисливського господарства, співробітники міліції та медицини, гелікоптер МІ-2 Харківської ланки авіаційної охорони лісів. Також при проведенні навчань у лісах задіяли підрозділи піротехнічної служби та кінологічної служб МНС.

«Сьогодні ми побачили роботу міліції, кінологів та рятувальників у пошуку та евакуації людей з небезпечних зон. Роботу піротехнічної служби, яка виконувала свою повсякденну роботу з пошуку та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів війни. Медиків, які надавали необхідну допомогу постраждалим. Оперативність працівників лісового господарства, які правильно оцінили масштаби стихії і відразу ж викликали рятувальників. Саме завдяки злагодженій роботі всіх служб вдалося уникнути трагічних наслідків», - сказав Валентин Дулуб.

Також перший заступник голови ХОДА відзначив важливість того, щоб люди спільно з органами влади та МНС запобігали виникнення лісових пожеж. Особливо це стосується жителів населених пунктів, які знаходяться недалеко від лісу.