Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській торгово-промисловій палаті відбувся українсько-азербайджанський круглий стіл

У Харківській торгово-промисловій палаті відбувся українсько-азербайджанський круглий стіл

Сьогодні заступник голови ХОДА Юрій Сапронов взяв участь у роботі українсько-азербайджанського круглого столу, який відбувся в Харківській торгово-промисловій палаті. Вітаючи учасників круглого столу, заступник губернатора розповів про різні аспекти співпраці між Харківською областю і Азербайджанською Республікою. «За 2011 рік зовнішньоторговельний оборот між Харківською областю та Азербайджаном склав понад 45 млн. дол США і збільшився на 53% в порівнянні з 2010 роком. Традиційно в Азербайджані користуються попитом такі харківські товари, як кондитерські вироби, молочні продукти, будівельні матеріали, меблі. У свою чергу, ми купуємо значною мірою полімери і поліетилен», – зазначив Юрій Сапронов.

У свою чергу другий секретар з економічних питань посольства Азербайджанської Республіки Сабір Рзаєв підкреслив необхідність посилення двостороннього діалогу між бізнес-колами Харківщини і Азербайджану.

В ході круглого столу його учасники презентували свої компанії та організації, а також отримали можливість зав'язати нові ділові контакти.

Теги