Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В 2011 році в Харківській області необґрунтовано видано 78 листків непрацездатності

В 2011 році в Харківській області необґрунтовано видано 78 листків непрацездатності

В 2011 році в Харківській області необґрунтовано видано 78 листків непрацездатності. Ще 632 листка непрацездатності були необґрунтовано продовжені. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації, голова правління Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Шурма.

За його словами, в ході аналітично-звітної роботи було проведено 180 перевірок правильності видачі та продовження листків непрацездатності. Всього перевірено 18 тис. 986 лікарняних листків, серед них виявлено 1539, які видані з порушенням діючих вимог.

«Кожен випадок необґрунтованої видачі та продовження листків непрацездатності буде предметом детального аналізу. У випадку підтвердження відповідною комісією необґрунтованості видачі, всі факти будуть передані в прокуратури для притягнення до відповідальності винних. Крім того, по кожному окремому лікарю буде надана інформація в атестаційну комісію, щоб при проходженні атестації можна було встановити професійний рівень таких лікарів», - підкреслив Ігор Шурма.

Теги