Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено лауреатів міжрегіонального студентського конкурсу «Аудитор-2012»

Оголошено лауреатів міжрегіонального студентського конкурсу «Аудитор-2012»

23 травня у Харкові за участю заступника голови ХОДА Євгена Савіна відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу «Аудитор-2012». Конкурс для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів був започаткований 13 років тому Групою компаній «Фактор» і вже кілька років організовується за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Ради ректорів вищих навчальних закладів Харківщини.

Як зазначив у ході церемонії Євген Савін, конкурс «Аудитор» - це приклад успішної співпраці науки та бізнесу, яка вкрай важлива для успішного економічного розвитку країни в цілому.

«Зі свого боку хочу запевнити, що керівництво області й надалі підтримуватиме організаторів конкурсу в прагненні дати обдарованій молоді можливість професійного становлення», - зазначив заступник голови області.

Традиційно переможців конкурсу «Аудитор» визначали виходячи з результатів трьох відбіркових турів — он-лайн тестування, письмової роботи та співбесіди. Цього року на всіх трьох призових сходинках відзначилися харків'яни - харківським студентам дісталося два третіх місця, одне друге, а також перше місце в конкурсі. Всі переможці отримали іменні премії та стипендії, а також цінні подарунки.