Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наша спільна робота - це можливість спростити життя платникам податків і поліпшити бізнес-клімат в країні. Олександр Клименко

Наша спільна робота - це можливість спростити життя платникам податків і поліпшити бізнес-клімат в країні. Олександр Клименко

Голова Державної податкової служби України Олександр Клименко сьогодні в ході зустрічі з головою ХОДА Михайлом Добкіним відзначив велике значення взаєморозуміння та тісної співпраці між податковою службою та керівництвом регіону. «Мені приємно бачити партнерство, тісну співпрацю податкової служби та обласної адміністрації, координацію зусиль. По-іншому зараз бути і не може, адже розуміння проблем платників - це наше спільне завдання. Наша спільна робота - це можливість спростити життя платникам податків і поліпшити бізнес-клімат в країні. Для сумлінних платників ми повинні створювати сервіси, покращувати умови, до недобросовісних ми маємо ставитися жорстко і чітко давати оцінку їх діям», - підкреслив Олександр Клименко.

Також керівник Державної податкової служби високо оцінив роботу зі створення Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року.

«Я побачив сьогодні цей документ - Стратегію сталого розвитку Харківської області, і я прекрасно розумію, скільки сил та інтелектуальної праці це коштувало, щоб виявити ті перспективні напрями, куди потрібно рухатися. Ми робимо те ж саме у податковій службі, змінюємо формат роботи, і  я вваж аю, що подібний аналітичний підхід до справи приречений на успіх», - зазначив Олександр Клименко.