Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Військкомати Харківщини на 100% виконали план весняного призову

Військкомати Харківщини на 100% виконали план весняного призову

В ході призовної кампанії «Весна-2012» 22 районних (міських) військкоматів Харківщини повністю виконали план-завдання з відправки юнаків для проходження строкової військової служби. Дві останні команди з 91 особи направлені до військових частин Сухопутних військ, що розташовані в Київській та Житомирській областях. За інформацією військового комісара Харківського обласного військового комісаріату Територіального управління «Північ», полковника Олексія Середи, протягом квітня-травня було проведено роботу приблизно з 10 тисячами юнаків призовного віку. З них до армії було відправлено 1015 осіб. 545 чоловік служитимуть у Сухопутних військах, 164 - у Повітряних Силах, 49 стануть військовими моряками, 257 осіб служитимуть у Внутрішніх військах МВС

та Державній спеціальній транспортній службі України. 189 кандидатів відібрані для навчання у військових вишах, що складає 160% від плану-завдання, визначеного для Харківщини Генеральним Штабом.

Всі юнаки пройшли медичну комісію та склали однакові психологічні тести, проте для служби у військах спеціального призначення, аеромобільних військах та в морській піхоті додатково оцінювалася ще й фізична підготовка.

За результатами роботи кращими названі Жовтневий та Комінтернівські об’єднанні районі військкомати м.Харкова та Лозівський РВК.