Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За рівнем оснащеності Центр обслуговування платників податків у Дзержинському районі не поступається європейським аналогам

За рівнем оснащеності Центр обслуговування платників податків у Дзержинському районі не поступається європейським аналогам

Як зазначив сьогодні в ході відкриття Центру обслуговування платників податків ДПІ Дзержинського району голова Державної податкової служби України Олександр Клименко, в даний час дуже часто дискутується питання про досягнення та подальші шляхи розвитку податкової служби. За його словами, відкриття даного сервісного центру – яскрава ілюстрація того, що стратегічні цілі є не гаслами на папері, а мають конкретну реалізацію, яку можна побачити своїми очима.

«Затверджена стратегія роботи податкової служби, і якщо казати коротко, то вона говорить: «Від фіскальної служби – до сервісної». За словами завжди повинні слідувати дії, і відкриття цього сервісного центру – безпосередній результат. Задача, яка була поставлена ​​керівникам на місцях, – забезпечити створення однакових і універсальних центрів. Будь-який наш клієнт – платник податків повинен мати можливість в терміни, що його влаштовують, відповідний час і з урахуванням зручної логістики здати звітність, отримати довідки та консультації», – підкреслив Олександр Клименко.

Говорячи про матеріально-технічну оснащеність нового сервісного центру, голова ДПС України зазначив, що вона цілком відповідає рівню податкових служб країн Європи.

«Даний центр за рівнем оснащеності не поступається аналогам, які є у наших європейських колег, а за багатьма показниками і перевершує їх. У цьому ми, як Податкова служба України, задаємо хороший тон, і я впевнений, до нас будуть приїжджати, щоб побачити, як тут організована ця робота, і перейняти досвід», – заявив Олександр Клименко.

Теги