Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові є 328 бажаючих придбати житло за державною програмою іпотечного кредитування

У Харкові є 328 бажаючих придбати житло за державною програмою іпотечного кредитування

«ХОДА розпочала роботу з виконання програми іпотечного кредитування будівництва доступного житла. Спільно з органами місцевого самоврядування ми направили до Міністерства регіонального розвитку клопотання щодо об'єктів житлового будівництва, в яких будь-який громадянин може придбати житло, беручи участь у цій програмі», – повідомив в ефірі програми обласного радіо «Зворотний зв'язок» перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

За його словами, ці житлові будинки розташовані в Харкові по вул. Луї Пастера, пр. Перемоги, 53-Б, Салтівському шосе, 73 та вул. Дача-55 – їх забудовником виступає ЖБК «Житлобуд-1». Ще один житловий будинок розташований за адресою вул. Ломоносова, 36 в місті Лозова, забудовник ТОВ «База будівельної комплектації».
«В цілому в цих будинках мешканці Харкова та Харківської області можуть придбати 565 квартир. Сьогодні вже є 328 бажаючих взяти участь в програмі, – зазначив Валентин Дулуб. – Найголовніша умова – людина, яка хоче брати участь, обов'язково повинна перебувати на обліку на отримання житла».