Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні вшанують переможців студентського конкурсу «Аудитор-2012»

Сьогодні вшанують переможців студентського конкурсу «Аудитор-2012»

23 травня о 12.00 у Харківському будинку вчених відбудеться вшанування переможців міжрегіонального студентського конкурсу «Аудитор-2012» за участю заступника голови ХОДА Євгена Савіна, голови Ради ректорів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації Харківського регіону Віля Бакірова, президента Групи компаній «Фактор» Сергія Політучого. У 2012 році у конкурсі взяли участь більше 1000 студентів з Харкова, Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Сімферополя, Львова, Запоріжжя та інших міст України. Найбільша кількість фіналістів — студенти Харківської Національної академії міського господарства. Високі результати показали учасники з Харківського національного економічного університету, Харківського національного аграрного університету ім. Докучаєва,

Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія», Харківського державного університету харчування та торгівлі, Київського національного торгівельно-економічного університету та Одеського національного економічного університету.

Довідка:
Міжрегіональний студентський конкурс «Аудитор» проводиться с 1999 року і є одним із соціальних проектів ГК «Фактор» у сфері освіти. Конкурс проходить за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Харківської обласної державної адміністрації та Ради ректорів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації Харківського регіону.
Тематика конкурсних завдань включає питання щодо бухгалтерського обліку та фінансової звітності, системи оподаткування в Україні, а також правового регулювання та підприємницької діяльності. Переможці нагороджуються почесними грамотами, цінними подарунками та стипендіями від ГК «Фактор», а також отримують можливість працевлаштування на підприємствах компанії.