Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 23 серпня буде відремонтовано ділянку траси від Харкова до кордону з Донецькою областю

До 23 серпня буде відремонтовано ділянку траси від Харкова до кордону з Донецькою областю

Після закінчення будівництва відрізка дороги Київ – Харків – Довжанський від сел. Комунар до кордону з Полтавською областю вся техніка буде переведена на другу ділянку траси від Харкова до кордону з Донецькою областю. Про це повідомив сьогодні в ході прес-конференції перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, на відрізку протяжністю 129,9 км буде заново укладено дорожнє покриття, встановлені бордюри і колесовідбійники, нанесена розмітка та розміщено нові дорожні знаки. «Робота буде закінчена до Дня визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників, 23 серпня», – повідомив Валентин Дулуб.

Реконструкцію будуть вести підрядні організації ДП «Харківський облавтодор», ЗАТ «ШРБУ № 33», ТОВ «БК Евродор», ТОВ «Автомагістраль», ЗАТ «Трест Дніпродорбуд».

В даний момент на відрізку від сел. Комунар до кордону з Полтавською областю укладено близько 40 км покриття з 67 км, встановлено 45 нових дорожніх знаків і 1731 погонних метрів бордюрного каменю. Всього виконано 60% робіт.

Теги