Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На стадіоні «Металіст» відбулися навчання щодо організації безпеки під час проведення Євро-2012

На стадіоні «Металіст» відбулися навчання щодо організації безпеки під час проведення Євро-2012

Сьогодні на стадіоні «Металіст» відбулися тактико-спеціальні навчання із взаємодії всіх служб щодо організації безпеки самого стадіону, футбольних уболівальників та мешканців Харкова під час проведення Євро-2012. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. У навчаннях взяли участь підрозділи Головного територіального управління МНС України в Харківській області, співробітники Головного управління внутрішніх справ по Харківській області, представники установ охорони здоров'я, співробітники комунальних підприємств і служб міста.

Як зазначив Валентин Дулуб, в ході навчань було відпрацьовано кілька ймовірних надзвичайних ситуацій: пожежа в одному із секторів стадіону, виникнення масових заворушень серед вболівальників, можливість хімічного або радіоактивного зараження, а також загроза вибуху.

«Судячи з того, що ми спостерігали, навчання пройшли вдало. Всі служби показали досить високий рівень професіоналізму, розуміння поставленого завдання і чіткість дій. Взаємодія між швидкою допомогою, кінологами, хіміко-радіологічною лабораторією, службами МНС і «Беркутом» було чітким, розривів в часі не було, взаєморозуміння знайдено. Навчання довели, що в разі виникнення надзвичайної ситуації наші служби локалізують проблему, щоб вона не привела до поганих наслідків для уболівальників і гостей нашого міста», – підбив підсумок перший заступник губернатора.