Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові презентовано поштовий блок «УЄФА ЄВРО 2012™. Україна-Польща»

У Харкові презентовано поштовий блок «УЄФА ЄВРО 2012™. Україна-Польща»

Сьогодні у Харкові за участю голови ХОДА Михаїла Добкіна відбулася презентація поштового блоку «УЄФА ЄВРО 2012™. Україна-Польща» - офіційно ліцензованої продукції УЄФА ЄВРО 2012. У заході також взяли участь заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки ЄВРО-2012 Олександр Попов, директор Харківської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Ваграм Гулян. «Сьогодні презентується унікальна колекція поштових марок, випущена спеціально до цього чемпіонату, яка символізує і сам чемпіонат, і країни, що в ньому беруть участь. Ця марка має наше слобожанське коріння і стане ще однією ланкою в низці приємних подій, які нас будуть супроводжувати  найближчим часом», - сказав Михайло Добкін.

Також глава області підкреслив, що Харків повністю готовий до Євро-2012.

«У місті Харків зроблено все необхідне, щоб забезпечити на високому рівні проведення Чемпіонату Європи з футболу. Повністю готові спортивна і транспортна інфраструктура, завершені всі необхідні роботи, щоб гості Чемпіонату і харків'яни могли насолоджуватися прекрасним спортивним святом європейського рівня», - сказав глава області.

Як підкреслив ви свою чергу Ваграм Гулян, поштові відділення Харкова та області також готові до зустрічі іноземних гостей.

«Ми не залишаємося осторонь, ми теж беремо активну участь у підготовці до Євро-2012. Біля стадіону, біля аеропорту, по центральній вулиці всі поштові відділення зв'язку впорядковані і теж готові в наших відділеннях зв'язку приймати учасників і гостей, які приїдуть на Харківщину», - підкреслив він.

Довідка. З 11 травня 2012 року введено в обіг поштовий блок «УЄФА ЄВРО 2012™. Україна-Польща» - офіційно ліцензована продукція УЄФА ЄВРО 2012. Випуском поштового блоку розпочинається цікава серія поштових марок з офіційною символікою УЄФА ЄВРО 2012, що відтворюватимуть особливу атмосферу Чемпіонату. На поштовому блоці «УЄФА ЄВРО 2012™. Україна-Польща» зображено кубок Анрі Делоне, який вперше було піднято над головами гравців у 1960 році. Нагороду названо на честь першого генерального секретаря УЄФА в пам’ять про його внесок у народження континентального чемпіонату. Номінал марки: 62,55 грн. Тираж: 30 000 примірників.