Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання безпеки під час Євро-2012 – на контролі облдержадміністрації

Питання безпеки під час Євро-2012 – на контролі облдержадміністрації

Відбулось засідання Регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку, на якому були підбиті підсумки роботи штабу більше ніж за рік. У ньому взяв участь керівник Міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку при Президентові України, Перший заступник Голови Національного агентства ЄВРО – 2012 Олександр Бірсан.

Відкриваючи засідання штабу, голова ХОДА Михайло Добкін підкреслив: «Ми намагаємось спрацьовувати на упередження, передбачати всі моменти, які допоможуть створити умови для комфортного та безпечного перебування в Харківській області учасників, уболівальників, гостей чемпіонату ЄВРО 2012. В ході копіткої роботи чітко визначились питання, які потребують максимальної уваги та термінового реагування. Головна умова безпеки – це упередження негативного розвитку подій».

На засіданні були розглянуті питання стану підготовки перехоплюючих паркінгів при в’їзді до м. Харкова, забезпечення безпеки та правопорядку в зоні навколо стадіону «Металіст», фан-зоні на пл. Свободи, аеропорту та інших об’єктах. Також обговорювалась організація медичного, транспортного обслуговування та розміщення уболівальників, та взаємодія з правоохоронними органами.