Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові вжито заходів із організації безпеки Кубка Європи з футболу

У Харкові вжито заходів із організації безпеки Кубка Європи з футболу

«Ми будемо намагатися зробити так, щоб в Харкові цей Кубок відчував себе цілком комфортно, і не було навіть натяків на посягання на цей прекрасний трофей. Я думаю, що наше місто має запам'ятатися всьому світу умінням організовувати турніри, але жодним чином не стати в ряд з тими містами, де робили замахи, а іноді і викрадали кубки великих футбольних форумів», – заявив в ході прес-конференції, присвяченій прибуттю до Харкова Кубка Європи з футболу, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він підкреслив, що сьогодні відбулося підсумкове засідання штабу з безпеки проведення чемпіонату Європи з футболу, в якому брали участь високі представники з Києва та керівники правоохоронних структур області. Поставлено головне завдання – робота на випередження будь-яких правопорушень.

«Тобто не боротися з тим, що уже трапилося, а робити все, щоб не дати можливості здійснити те чи інше правопорушення, будь то заворушення, негідні витівки або посягання на головний трофей чемпіонату Європи, поки він тут знаходиться», – зазначив губернатор.