Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся творчий вечір відомого актора, режисера і сценариста Родіона Нахапетова

Відбувся творчий вечір відомого актора, режисера і сценариста Родіона Нахапетова

Сьогодні в Харкові в рамках IV Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів «Харьковская сирень» відбувся творчий вечір Народного артиста РРФСР, відомого актора, режисера і сценариста Родіона Нахапетова. Також на творчому вечорі були присутні відомий американський кіно і телепродюсер, президент Фонду Дружби Наташа Шляпнікофф, фахівець з кіноспецеффектів, володар призу Американської кіноакадемії "Оскар" Юджин Мамут, відомий графік, майстер мультиплікації, художник-постановник анімаційних фільмів, власниця студії «Animagic» (США) Ірина Борисова.

У ході заходу Родіон Нахапетов розповів харків'янам про початок своєї акторської, а згодом і режисерської кар'єри, поділився роздумами про результати своєї роботи, розкрив особливості роботи з такими видатними людьми, як Микита Міхалков, Василь Шукшин, Гліб Панфілов, Рей Бредбері, Ерік Робертс. Також гість кінофестивалю «Харьковская сирень» розповів харківським кіноманам історію свого кохання з Наташею Шляпнікофф і про їх спільну роботу в благодійному фонді «Фонд Дружби». Також він відповів на запитання учасників творчого вечора і взяв участь в автограф-сесії.

Як зазначив Родіон Нахапетов в ході спілкування з харків'янами, він дуже радий побувати в Харкові і готовий повертатися сюди знову і знову.

«Я дуже щасливий, що мене запросили сюди, на цей чудовий фестиваль «Харьковская сирень», на святкування з нагоди Дня Перемоги. Мені дуже сподобалися всі заходи, я в захваті від Харкова і сподіваюся сюди ще не раз повернутися», - сказав він.