Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб зустрівся з жителями селища Чкаловське Чугуївського району

Валентин Дулуб зустрівся з жителями селища Чкаловське Чугуївського району

Перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб відвідав з робочою поїздкою смт. Чкаловське Чугуївського району. В ході поїздки він ознайомився із станом об’єктів ЖКГ, благоустроєм селища та зустрівся з населенням і керівниками установ і підприємств. Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання, найголовнішим з яких, на думку населення, виявився стан покрівель житлових будинків. В комунальній власності Чкаловської територіальної громади знаходиться 57 житлових будинки, які були збудовані в кінці 70-х років минулого століття. З них 53 будинки – з м’якою покрівлею, 6 з яких було відремонтовано протягом 2010-2011 років за кошти місцевого бюджету.

«Я розумію, що зазначені житлові об’єкти мають велике соціальне значення для житлово-комунального господарства селища Чкаловське, і що їх ремонт значно підвищить технічний стан житлового фонду селища, тому обласна державна адміністрація зробить все можливе, щоб допомогти вам», –зазначив Валентин Дулуб.

Також він провів роз’яснювальну роботу для населення щодо створення ОСББ та звернув увагу керівництва Чугуївського району та селищного голови на незадовільну роботу за цим напрямком.

Перший заступник губернатора дав доручення усунули зауваження стосовно благоустрою селища до 31 травня.

Теги