Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін вручив керівництву ФК «Металіст» сертифікати про завершення будівельних робіт на головній спортивній арені Харкова

Михайло Добкін вручив керівництву ФК «Металіст» сертифікати про завершення будівельних робіт на головній спортивній арені Харкова

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін вручив генеральному директору ВАТ ФК «Металіст» Сергію Волику сертифікати, які є підтвердженням закінчення будівництва об'єктів реконструкції спортивного комплексу КП «Металіст». На церемонії вручення також були присутні перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб та заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

«Завершено роботу по оформленню всієї необхідної документації для здачі в експлуатацію головної спортивної арени міста Харкова. Було багато зроблено роботи, величезна кількість людей працювала над тим, щоб харківський стадіон "Металіст" був прикрасою Слобожанщини, і в цілому України. Не менш напруженою була робота з оформлення документів, але тим не менше все завершено. Я хочу висловити слова подяки всім, хто доклав максимум зусиль для того, щоб побудувати і ввести в експлуатацію цей спортивний об'єкт», - сказав Михайло Добкін.

Зокрема, отримано 4 сертифіката на 4 пускові комплекси. До цього були здані в експлуатацію 2 пускові комплекси. Всього комплексів - 6.