Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вітаю з наступаючим святом Перемоги тих, хто зі зброєю в руках або біля мартенівських печей робив все для мирного неба над нашою головою. Михайло Добкін

Вітаю з наступаючим святом Перемоги тих, хто зі зброєю в руках або біля мартенівських печей робив все для мирного неба над нашою головою. Михайло Добкін

«Вітаю з наступаючим святом Перемоги всіх учасників бойових дій, всіх тих, хто в тилу кував перемогу, тих, хто через війну був позбавлений дитинства, тих, хто зі зброєю в руках або біля мартенівських печей робив все, щоб сьогодні Україна була вільною, над нашої країною було мирне небо, і їх діти, онуки і правнуки могли гордо сказати: «Ми – діти переможців». З Днем Перемоги!» – заявив в ефірі програми обласного радіо «Від власти до громади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він зазначив, що ветерани зробили для своєї країни все, що могли, і тепер мають отримувати назад те добро, що вони дарували людям.

«З кожним роком ветеранів стає менше і менше. Ті, хто прийшли з війни в 1945 році хоча б 20-річними, сьогодні вже у віці 86-87 років. Я вітав сьогодні ветеранів, я дивився в їхні очі, я ледве стримував сльози, коли наші харківські артисти співали військові пісні, коли йшла хроніка тих часів, коли люди, що сидять в залі, на великому екрані Палацу студентів були зовсім молодими – молодше, ніж сьогодні ми з вами. Через те, що була війна, і від них залежало дуже багато чого, вони були набагато старше нас. Робили вчинки, які сьогодні, напевно, є прикладом героїзму і справжнього патріотизму», – підкреслив губернатор.